Monday, November 15, 2010

jalan2 ..


kay , ape khabar sume ? ape khabar mr.blogspot ? ape khabar tsg ? agak janggal rasenye nk update blog , lame kot x bukak , tetiba tergerak hati nk bukak blog ni , rajin (rajin la sgt) ,nk 'membuang' masa , hee ~ okay ,skrg ni dak2 tsg yg study kt UITM and USIM (Uni. Sains Islam M'sia) tgh cuti , sebulan kot .. so tgh puah cuti update la blog

aitu , kitorg kuar skali , happy kot jumpe .. walopon satu Uni , x smpt gak nk jumpe kt kolej , jumpe pon jarang2 , so kitorg amek peluang ni utk jumpe , kitorg pon bercadang nk jumpe kt 'kb mall' , tyrah 'besu' kot , terkejut ak bile dgr dye awl2 da smpai , slalu nye dye plg lewat , gud2! da berubah saem ak ni , sejuk perut .. hehe !ak paham da deme ni , lau ckp nak jumpe kol 10 , konfem la lewat drpd yg spatotnye (same la ak pon , hehe ) .. jumpe syak , waa! makin lawa kot .. syak da makin maju skrg , da feminine gitu , hehe .. skali tgk , nmpk cam biase je , skali lagi tgk , ai lain mcm ak tgk syak ni , skali lagi tgk .. aah la , ade x kene ngn muka syak , pe ek ..? lagi skali tgk .. ooOoo, puteh, xde jerawat , liiiiiccciiin ;) (jgn marah syak)

melly plop , sms ak ckp nk nk btolak lam kol 9 . maybe smpai kol 10 ..haiya .. tgk2 dye plop pg tdo blk .. terkejut kot ak bc sms dye mybe smpai kol 1o .. ingtkan dye plg besu , ak pon cpat2 la siap .. seb baek tyrah dtg awl , klau x mmg keseorangan ak menunggu korang , huhu ~

tp for sure , byk bnda kitorg borak aitu , alhamdulillah , dpt juga lepas windu di hati , harap korang pon terubat la yerp windu .. mekasih sbb sudi dtg ,

tu gmba kitorg tangkap skali , thnx to adek mel yg comey lotey cam kakak dye la ,

btw , kitorg sbnarnye baru lepas exam muet ai sbtu lepas , ok la soxlan dye .. susah senang tu bnda biase .. cume2 harap2 dpt band 4 keatas , doakan kami yerp .. ameen!

lastly , nk ucapkan 'SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA' , ;)

2 comments:

Tyra Hanim said...

wahahaha, aku berubah kew.
ngeee~ (=

farah said...

aah , koho molek , i like ! haha !