Tuesday, August 24, 2010

seboknye TSG


Hari ini free dan senggang siket so aku menjenguk la page ni, dah lama sangat belog ini terbiar. Haih, kenapa ya? Distributor nye ade tujuh orang tapi post hurm once in a blue moon kot ada. Apa daa. Ekekeke.



Aku tengok post latest uh aku gase macam keje Farah. Cam capap sangat weh, nengok nama and tulis course masing- masing. Bajet macam artis weh. Haha. Lepas tu post kalahkan menteri, short and instance. Lawak kot.


Sebenarnya tu je pon aku nak cakap, dahla out dulu ea. Nanti la bebile aku free aku bagi belog ni makanan lagi, belog ini kene puase jugak macam belog aku puase. Heh.


CHILL!




3 comments:

farah said...

weh..bukey kijo ak deyh..ni first tyme ak bukak blog ni slama bergelar dak tamhidi..kijoe sapo uh tulis course masing2..baek ngaku! ^^

Tyra Hanim said...

kijo aku la...
hahahah

farah said...

agak sedo di situ yerp , =.=