Friday, December 17, 2010

nothing to say !

cantik x ?
okay , korang .. nmpk gaya ak je la yg update blog yerp ?? xpelah , korg ade yg sibuk study , terkejar2 kan 4flat (mcm la ak x kejar bnda tu gop , huhu) ade yg sibuk exam lagi , ade yg sibuk ngn debat laa .. humm , so alang2 ak ley on9 ni , ak rajin2 kan kemas2 blog ni ,

okay , baru jer tengah borak2 ngn roomates ak , diorg ni mmg r , ayat xleyh blah .. slalu nk nyakat ak jer keje nye yerp , slalu ckp sal 'kembar' ak la , waaa!! muka ak x same la ngn dye tu .. korg je lebeyh2 .. petang tp ade klass Physics ngn sir Arho , bersyukur sgt sbb sir Arho still ajar kitorg walopom part time , nk thn depan , ntah cmne la nasib kitorg dak2 tamhidi med&dent kat USIM ni ,, humm

minggu lepas , first time ak pegi pc fair kt KL , tobat r lepas ni tk nk pegi da , .. selain kelantan , mmg r .. xde tempat yg lebih baik dprd negeri sendiri , seb baek duk usim doe , suasana islamik still ade , tp bila da pg kl .. nmpk gaya mmg kne tunduk pandangan r .. culture shock jap bile masuk dewan pc fair uh ..
dengan promoter yg pakai baju cam x cukup kain, dengan model yg ntah pape , seb baek diorg uh bukan org melayu , dengan kata lain ISLAM .. klau x mmg panas kot ati ak ni ,satu jer yg ak pelik .. diorg ni x sejuk kaa ?? da la air-cond ni ..? ak yang pakai "baju" ni pon sejuk .. diorg?? wallahu'alam ..

pelik2 ,, manusia kan .. sori eh , lau entry ni cam xde bnda nk ckp , mmg pon senyanye .. haha! saje nk 'buang masa" ... haha

lastly , to roomate ak , cpatla smbuh ep ! sian r tgk asyik batuk selsema jer .. tak tahan r ..
n to tyra .. ko buat leklok ek debat uh , ak harap2 ko berjaya .. Inshaallah




No comments: