Sunday, November 23, 2008

catatn ari ni....


ini 1st time aku mnulis kat dlam blog ni.. slalunya kierah dgn farah yang tulis n guys kali ni ak lak.. aku ni sape?? aku ni tyrah la yang kierah cakap kuat giler dalam kelas n tgkap lentok..hahaha..lantakla ko nak kate ape pom ak xkesah. Ari ni kteorang de kelas cam bese ar.. ak lak datang lewat mcm slalu..hehe.. ari ni kiteorg mmg ade projek besar.. nsk smbik gsmbsr utk contest kak ainmaisarah 2.. ak nk story morie kat korang smue ni..mule2 ak,kierah,wanie n melly g mydin nk beli bateri kamera. smpai je kat skul da pkul 2 lbey. pastu org yg nak ambik gambar lak xckup.. kteorg pombesu g cari org nak, susun kusi n mcm lagi kteorg wat kt padang yg basah 2.. abes lencun stokin ak.. next step kterorg g ar solat dlu kan..nak wat pape msti ar kne dahulukan solat atau yang lbih pntg ag ALLAH..lpas 2 kteorg g ar kat muhibah..nk o9 kat c2 nk edit gmbar ar..de prob lak kat c2..xleh nak bukak piknik lpas 2 wat kes lak dgn akak kat muhibah 2... kteorg ni pye la toya n sedow nak mati..alah,,,tapi bile pk2 balik kan malu ar gak kteorag...huhuhu.. n cane ntah farah decide nak g umah kierah ak pom ckap ak nk join...tapi kantoi ar kejap...kteorg ni ape pom xde..sehelai sepinggang jew..da 2 tpaksa la ak dgn farah beli adek2 kan..korang pahamla...xsangke lak ak sggup wat keje giler ni..pokai jap ak..ak nak ckap kat cni kteorg ni besu giler nak wat yg tbaek utk contest 2 kan...biasela ALLAH melihat kpd usaha hmba2NYA..kalo ktorg xmenag pom xpe ar sbb kteorg da wat yg tbbek kan.. n kat cni ak nk dedicate kat smue org yg view blog kteorg ni 1 lagu...special 2 u all.thanks 4 u all..this song is also dedicated 2 my bloved person...luke..korang!!jgn marah taw..ak jiwang jap..okla ak blah dlu,,nk join sep2 ni edit gmbar.. lastly,,assalamualaikummmmmm

1 comment:

farah said...

hak3!!pesal ko ckp yg ak beli adek2..tkyah oyak r part tu..wat malu jer..py la besU amik gmba..tgk2 kaloh gop!!sedey gile!!tp xpe r..ni lah kngan tSg utk 2008..love u all!!muaaaahh!!!